دیابت در دارندگان گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

مطلب زیر از کتاب “مبارزه با دیابت با علم گروه خونی” نوشته دکتر آدامو انتخاب شده است. شما می توانید با تهیه این کتاب به مطالعه بیشتر در خصوص دیابت و ارتباط آن با گروه خون بپردازید.
افراد دارنده گروه خون  AB، دارای مجموعه ویژگی های افراد دارنده گروه خون A و گروه خون B هستند. مانند افراد دارنده گروه خون A، شما امکان ابتلا به بیماری های قلبی و لختگی خون ناشی از دیابت را داشته و همچون افراد دارنده گروه خون B، نسبت به بعضی از لکتین های انسولین شکل حساس هستید.

با آنکه شما قابلیت هضم بهتر گوشت را نسبت به گروه خون A دارید، با این حال به علت میزان کم اسید معده میبایست از گوشت به میزان کم تر مصرف کنید. همچنین به علت میزان کم فسفاتاز آلکالین در روده ها، مجموعه ای از پروتئین و چربی را به سختی هضم میکنید.

افراد دارنده گروه خون AB، مانند افراد دارنده گروه خون B میبایست از خوردن غذاهای حاوی لکتین های انسولین شکل دوری کنند. این لکتین ها با آنتی ژن B عکس العمل منفی نشان میدهند. در مجموع بهترین روش برای گروه خون AB، برگرفته از بهترین متدهای پیشنهادی برای گروه خون  A و B می باشد. 

رژیم غذایی ویژه گروه خون AB برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و کنترل آن به روشی طراحی گشته که تمام احتیاجات تغذیه ای بدن را تأمین کرده و سلامت شما را تضمین میکند.

غذاهای موثر در کاهش و افزایش وزن در دارندگان گروه خون AB مبتلا به دیابت

افزایش وزن

کم کردن وزن

غذا

عملکرد

غذا

عملکرد

مرغ

باعث مقاومت به
انسولین می شود.

سویا

به بهینه سازی متابولیسم
و هضم غذا کمک می کند.

گوشت قرمز

به سختی هضم
شده و به عنوان
چربی ذخیره می شود.

غذاهای دریایی

باعث تنظیم قند
خون می شود.

لوبیا قرمز

باعث ایجاد مقاومت به
انسولین می شود.

لبنیات تخمیر
شده

باعث ارتقا کارکرد
انسولین میشوند.

گندم سیاه

مقاومت به
انسولین را بالا برده و
کالری سوزی را مختل

میکند.

بروکلی و
سبزیجات
سودمند

باعث بهبود سوخت
و ساز بدن میشود.

قند تصفیه
شده

باعث ایجاد مقاومت به
انسولین می شود.

گیلاس، آلو

بهبود دهنده
سوخت و ساز

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *