دلمه گوجه فرنگی با کینوا :
مواد لازم :
کینوا …………………………………. ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ………………………. ۱عدد
نمک دریا ………………………………….. یک دوم قاشق چایخوری
پیاز کوچک ……………………….. ۴ عدد
سیر ………………………………….. ۲ حبه
روغن زیتون ……………………. ۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان …………………… ۲ قاشق غذاخوری
کیپر ………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
بادام ……………………………… ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ………………………….. به مقدار لازم
کشمش ………………………… ۳۰گرم
طرز تهیه :
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم. سیر و پیاز را خرد کنید. داخل گوجه فرنگی را خالی کرده و کنار بگذارید. پیاز، سیر، جعفری، کیپر، بادام و کشمش رادر روغن زیتون تفت دهید. کینوا را به مخلوط اضافه کنید و در و در آخر مواد را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.