دلمه گوجه فرنگی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلمه گوجه فرنگی با کینوا :

مواد لازم :

کینوا …………………………………. ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی ………………………. ۱عدد

نمک دریا ………………………………….. یک دوم قاشق چایخوری

پیاز کوچک ……………………….. ۴ عدد

سیر ………………………………….. ۲ حبه

روغن زیتون ……………………. ۲ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان …………………… ۲ قاشق غذاخوری

کیپر ………………………………. ۲ قاشق غذاخوری

بادام ………………………………  ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ………………………….. به مقدار لازم

کشمش ………………………… ۳۰گرم

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم. سیر و پیاز را خرد کنید. داخل گوجه فرنگی را خالی کرده و کنار بگذارید. پیاز، سیر، جعفری، کیپر، بادام و کشمش رادر روغن زیتون تفت دهید. کینوا را به مخلوط اضافه کنید و در  و در آخر مواد را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *