دسر پرک چاودار با کاکائو و تمشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

دسر پرک چاودار با کاکائو و تمشک

مواد لازم:

  • یک فنجان پرک چاودار
  • یک و نیم فنجان شیر یا شیر سویا
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • یک فنجان ماست
  • ۸۰ گرم تمشک تازه

طرز تهیه:

بهتر است این دسر یک روز قبل آماده شود. به همین منظور ابتدا در یک ظرف پرک چاودار را با شیر مخلوط کنید. سپس درون یخچال قرار دهید. روز بعد مخلوط شیر و چاودار را با پودر کاکائو و عسل ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را همزمان با ماست و تمشک ها درون ظروف شیشه ای یا مربایی بریزید تا تمشک ها به خوبی با مخلوط آغشته شوند. نوش جان!

ارزش غذایی این دسر:

پروتئین: ۱۲ گرم

کربوهیدرات: ۷۵ گرم

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *