در خوراکیهایی مثل چای، قهوه، شکلات، میوههای رنگی مثل آلبالو و گیلاس، آبمیوههای رنگی و… رنگدانههای زیادی وجود دارد و کسانی که عادت دارند مقدار زیادی از این مواد را به صورت مرتب و روزانه مصرف کنند، باید منتظر دندانهای تیرهتری باشند. به تازگی در بسیاری از کشورها،آگهی هایی برای فروش مواد سفید کننده دندان به چشم میخورد. این مواد با روشهای شیمیایی، دندانها را سفید میکنند. اگر شما دوست دارید دندانهای سفیدتری داشته باشید و در عین حال از عوارض جانبی این سفیدکننده های شیمیایی نگران هستید، با ما همراه شوید تا برای اجرای چند روش ساده و خانگی، دندانهایتان را سفیدتر کنید و از لبخندتان احساس رضایت بیشتری داشته باشید:
بهتر است از چای سبز به جای چای سیاه و قهوه استفاده کنید، زیرا چای سبز تخمیر نشده است و به مانند چای سیاه برای بدن مضر نیست!
میتوانید رنگدانهها را به روش فیزیکی و با کمک سایش هم از روی دندانها پاک کنید. برای این کار، سبزیها و میوههای سفت را گاز بزنید. هویج ،سیب، خیار، بروکلی و حتی سیبزمینی خام از این گروه خوراکیها هستند. با مصرف این مواد دونشان میزنید: هم دندانهای سفیدتری دارید و هم مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی و… به بدنتان میرسانید.
جویدن آدامس بدون قند بین وعدههای غذایی،کمک میکند تا بزاق بیشتری در دهان شما ترشح شده و به صورت طبیعی دندانهای شما شسته شده و رنگدانهها تا حدی از روی دندانهای شما پاک شوند.