در مورد جو دوسر بیشتر بدانیم

جو دوسر صبحانه

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد جو دوسر بیشتر بدانیم

حساسیت غذایی آلرژیک و غیر آلرژیک:

جو دوسر و فرآورده هایش می توانند یک انتخاب مناسب برای افرادی باشند که به بعضی از مواد غذایی حساسیت داشته و یا از بعضی بیماری های گوارشی رنج می برند، البته نظر یک پزشک یا متخصص تغذیه نیز ضروریست.
حساسیت های غذایی در غلات بیشتر مربوط به گندم، چاودار (گیاهی از خانواده گندمیان) و فرآورده هایشان می شود. برای افرادی که به این غلات حساسیت نشان می دهند جو دوسر به دلیل دارا بودن پروتئین ها یک جایگزین عالی خواهد بود.

آلرژی های موجود در گندم، چاودار و حتی جو به طور علمی با یکدیگر مرتبط بوده که واکنش های متقابل قوی ای از خود بروز می دهند. به همین دلیل این دسته از افراد حساس به گلوتن می توانند به راحتی از جو دوسر تغذیه کنند.

سلامت قلب و عروق با جو دوسر:

یک الگوی غذایی غنی از مواد مغذی و فیبرهای رژیمی سلامت جسمانی شما را تضمین کرده و از بروز بیماری ها جلوگیری می کند.

جو دوسر با داشتن مقدار کثیری از بتاگلوکان های محلول موجود در فیبر تأثیر مثبتی بر سلامت انسان دارد. خاصیت چسبناک بودن بتاگلوکان ها که به اسیدهای صفراوی در جریان گوارش متصل می شوند، باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود. به این ترتیب که بدن برای تولید مجدد اسیدهای صفراوی نیاز به کلسترول دارد.

با کاهش سطح کلسترول رگ های خونی ایمن تر شده و از انواع بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا جلوگیری می شود. با بالا بردن مصرف خانواده ویتامین B و اسید فولیک، تشکیل هموسیستئین اضافه بر سازمان را مهار کرده ایم.

هموسیستئین در بدن با کمک ویتامین های B و فولیک اسید به سیستئین و متیونین تبدیل شده و اگر این امر به خوبی رخ ندهد سطح هموسیستئین افزایش می یابد. سطح هموسیستئین بالا می تواند با حمله قلبی، سکته مغزی و یا توسعه بیماری آلزایمر در ارتباط باشد.

جو دوسر مناسب برای بیماران دیابتی:

کربوهیدرات ها یکی از منابع مهم تأمین انرژی بدن به خصوص برای افراد دیابتی می باشند. فیبر محلول موجود در جو دوسر با بالا بردن چسبندگی غذای موجود در معده و روده، تخلیه آن ها و جذب گلوکز را به تأخیر می اندازد.

اگر به دنبال منابع غذایی غنی از کربوهیدرات ها با شاخص قند خون پایین می گردید، انتخاب اول جو دوسر باید باشد. جو دوسر و فرآورده هایش به خوبی پاسخگوی این نیاز شما خواهند بود.

پیشگیری از بیماری های ثانویه مرتبط با دیابت نظیر تصلب شریان ها، مهمترین امر در بیماران دیابتی است. الگوی غذایی غنی از جو دوسر می تواند از اقدامات پیشگیری کننده برای این بیماران محسوب شود.

سلامت دستگاه گوارش با مصرف جو دوسر:

جو دوسر باعث تنظیم و تسکین دستگاه گوارش انسان می گردد. این محصول دردهای معده ناشی از دستگاه گوارش حساس در کودکان تا افراد مسن را کاهش می دهد. ماده لزج حاصل از فیبر محلول موجود در جو دوسر دیواره روده را از سوزش و التهاب در امان نگه می دارد و معده های حساس را تسکین می بخشد.

 

در-مورد-جو-دوسر-بیشتر-بدانیم-متن

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *