در استفاده از لنز مواظب باشید

مطلب را به اشتراک بگذارید

▪ اگر لنز می‌زنید، مواظب باشید درصورتی که شما از جمله افرادی هستید که لنز می‌زنید توصیه می‌کنیم کمتر از موادآرایشی مربوط به چشم استفاده کنید زیرا مواد ریز کرم‌ها و سایه‌های آرایشی به راحتی به زیر لنز نفوذ می‌کنند…

اگر لنز می‌زنید، مواظب باشید 
درصورتی که شما از جمله افرادی هستید که لنز می‌زنید توصیه می‌کنیم کمتر از مواد آرایشی مربوط به چشم استفاده کنید زیرا مواد ریز کرم‌ها و سایه‌های آرایشی به راحتی به زیر لنز نفوذ می‌کنند و موجب التهاب عدسی می‌شوند. لنزهای تماسی چشم به دو نوع تقسیم می‌شوند: لنزهای نرم و لنزهای سخت. لنزهای نرم را می‌توان یک شبانه‌روز (حداکثر) در چشم گذاشت و نیاز به مراقبت زیادی دارد اما آسیب کمتری به چشم وارد می‌کند. لنز سخت را می‌توان چند روز تا حداکثر یک هفته در چشم گذاشت اما باید بدانیم که آسیب بیشتری به چشم وارد می‌کند. هنگامی که از لنز استفاده می‌کنیم بهتر است از مواد آرایشی مخصوص چشم کمتر استفاده شود چون تماس مواد آرایشی، هم باعث آسیب لنز می‌شود و هم چشم را به عفونت‌ها حساس می‌کند.‌

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *