درمان عفونت های مزمن پوست (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
موم…………………………..۵ گرم
گل ارمنی……………………۱۰ گرم
کتیرا………………………….۵ گرم
کندر………………………….۵ گرم

همه را نرم کوبیده، موم را قبلاً در ۲۵۰ گرم روغن زیتون حرارت داده و بقیه داروها را اضافه نمایند، حرارت دهند تا به قوام آید، سه مرتبه روزانه بمالند.

دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *