درمان سوزش، درد و گرفتگی قلب (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
سنبل الطیب……………………………۲۵ گرم
بابونه……………………………………۱۰ گرم
اسطوخودوس………………………….۱۵ گرم
گاوزبان…………………………………۲۵ گرم
بادرنجبویه………………………………۱۰ گرم
بالنگو…………………………………..۱۵ گرم

یک قاشق غذاخوری در دو لیوان آب کمی جوشانده قبل از هر غذا دو استکان میل نمایید.

دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)

رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *