درمان زخم معده و اثنی عشر (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
زنیان……………………………….۱۵ گرم
آویشن…………………………….۲۰ گرم
شاه تره…………………………..۱۰ گرم
بادیان……………………………..۱۵ گرم
شیرین بیان……………………….۴۰ گرم
بومادران…………………………..۱۰ گرم

یک قاشق غذاخوری در دو لیوان آب کمی جوشانده  قبل از غذا دو لیوان میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *