خوش طعم کردن انواع غذا، چگونه؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوش طعم کردن انواع غذا، چگونه؟

 ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم.

طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها وحتی بیمار نیز مفید باشد.

با بکار بردن روش‌های ساده اما کاربردی زیر می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه کرد.

خوش طعم کردن گوشت
۱)برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز (کبابی)، پیش از طعم‌دار کردن بافت، آن را با پشت چاقو کمی‌ باز و نرم کنید و از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، فلفل قرمز و ماست بخوابانید.

این روش تنها مختص رستوران‌ها نمی‌باشد. شما نیز می‌توانید در منزل خود آن را تجربه کنید.


۲)گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه‌ای،روغن زیتون، فلفل سیاه، و کمی نمک قرار دهید.

۳)ساقه کرفس، برگ بو و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند.

۴) اگر قصد تهیه استیک را دارید می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید.

ترکیب پودر قهوه اسپرسو، کمی نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌ استیک است.

۵) گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند.

خوش طعم کردن اسپاگتی
خیلی‌ها به آب در حال جوش اسپاگتی، کمی ‌نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب اضافه کنید و هنگام سرو اسپاگتی هم کمی‌آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.

به این ترتیب هم حجم نمک دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدید اسپاگتی را تجربه خواهیدکرد.


خوش طعم کردن نودل
 نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از افراد است. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی ‌کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *