خورش کاری با مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کاری با مرغ

مواد لازم

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری ادویه معمولی
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری ادویه کاری
  •  ۲ عدد پیاز (خرد شود)
  • یک حبه سیر (رنده شود)
  • نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
  • یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
  •  ۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش تازه
  • ۳۵۰ گرم فیله مرغ (به صورت تکه‌های متوسط خرد شود)
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری برگ گشنیز خرد شده
  • ۳ عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
  • یک دوم فلفل دلمه‌ای قرمز (درشت خرد شود)
  • یک دوم فلفل دلمه‌ای سبز (درشت خرد شود)
  • چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه:

قابلمه متوسطی آماده کنید و روغن زیتون را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را داخل روغن زیتون ریخته و کمی حرارت دهید تا نرم شود. سپس ادویه‌را به آن اضافه کرده و همراه پیاز کمی تفت دهید. پس از آن سیر و زنجبیل را به پیاز افزوده و ۵دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پیاز سرخ شوند.

حالا در کاسه دیگری پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، نمک، گوجه‌فرنگی و آب لیموترش تازه را با دستگاه همزن یا گوشتکوب برقی به سس تبدیل کنید. این سس را به قابلمه منتقل کرده و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از آن، گوشت فیله مرغ تکه‌شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه روی شعله اجاق گاز بپزید.

حالا گشنیز تازه‌خردشده را همراه فلفل سبز تند و فلفل‌های رنگی به غذا اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و زیر شعله اجاق گاز را کم کنید. بعد از آن، به مدت ۱۰دقیقه یا تا زمانی که مواد کاملا بپزد و خورش جا بیفتد، حرارت دادن را ادامه دهید. هنگام پخت، مواد را مرتب هم بزنید.در پایان، خورشرا با چند برگ گشنیز تزئین کرده و با برنج میل کنید.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *