خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش مرغ و سبزیجات به همراه بادام

مواد لازم:

• ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم کدو حلوایی شیرین و نارنجی رنگ
• ۴۰۰ گرم پیاز خرد شده
• ۴ عدد سینه مرغ پاک شده و خرد شده
• ۱ عدد کنسرو نخود پاک شده
• نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• ۱۲ عدد آلو سیاه خورشی
• ۲ عدد فلفل قرمز بدون هسته و خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
• مقداری بادام تفت داده شده
• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
• ۲۵۰ گرم پاستای ریز سمولینا
• ۱ قاشق چایخوری دارچین
• ۵۰۰ میلی گرم عصاره سبزیجات تازه مناسب با گروه خونیتان
• ۲ قاشق چایخوری عسل
• ۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
• ۲ قاشق چایخوری تخم کتان

طرز تهیه:

پیازچه های خرد شده را در یک تابه بزرگ با روغن زیتون تفت دهید تا کاملاً نرم شوند. مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملاً پخته و به رنگ قهوه ای درآید. در این مرحله کدو حلوایی و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید. بهترین زمان اضافه کردن چاشنی ها در این مرحله است. پس آلوها، عسل، پاستای سمولینا، رب فلفل و عصاره سبزیجات را به آن اضافه کنید.
نخود ها را اضافه کرده و بگذارید برای ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا پاستا ها خوب پخته و عصاره سبزیجات جذب مواد شود. تخم کتان، گشنیز و نعناع را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خورش شما آماده است. روی آن را با بادام و نعناع تزیین کرده و میل نمایید.

 

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

• افراد را گروه خونی B می توانند از آناناس به جای کدو حلوایی استفاده کنند.
• گوشت مناسب برای افراد با گروه خونی B گوشت گوسفند و گروه خونی AB گوشت بوقلمون می باشد.
• پاستای خریداری شده از آرد جو دوسر تهیه شده باشد که مناسب همه گروه های خونی می باشد.
• افراد با گروه خونی AB می توانند به جای نخود از عدس استفاده کنند.
• افراد با گروه خونی B می توانند به جای دارچین از هل یا زعفران استفاده کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *