خورش قورمه سبزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش قورمه سبزی

مواد لازم :
گوشت گوسفند بدون چربی با استخوان ……. ۶۰۰ گرم (۹۵۰ کالری)
روغن زیتون ………………………………………. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
سبزی قورمه خرد شده ………………………. ۵۰۰ گرم (۷۰ کالری)
لوبیا قرمز ……………………………………….. ۷۰ گرم (۲۴۵ کالری)
پیاز خلال شده …………………………………. ۱۰۰ گرم (۴۲ کالری)
نمک دریا ………………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
سبزی قورمه خرد شده را با ۵۰ گرم روغن زیتون سرخ کنید و ماباقی روغن زیتون را (۱۰ گرم) در یک قابلمه بریزید و پیاز خلال شده را با آن تفت دهید تا نیم سرخ شود. سپس گوشت شسته شده را به قطعات دلخواه خرد کرده و بر روی پیاز ریخته، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس نمک دریا و آب و لوبیا قرمز را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا گوشت نیم پز شود، سپس سبزی سرخ شده را به آن اضافه کرده و بگذارید قرمه سبزی به آرامی با شعله کم بپزد تا کاملاً جا بیافتد و آب خورش جمع شود.غلظت و شوری خورش را بر حسب سلیقه تنظیم فرمائید. این خورش خوشمزه برای ۴ الی ۵ نفر کافیست.دارندگان گروه خون A بهتر است از گوشت گوسفند این خورش استفاده نکنند و شنبلیله موجود در خورش قورمه سبزی برای دارندگان گروه خون AB مناسب نیست.
همچنین لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون A و AB مضر بوده و می توانید خورش را به دلخواه با لوبیا چیتی یا لوبیاهای مجاز دیگر بپزید.
کالری این خورش ……….. ۱۸۴۷
هموطنان عزیز، می توانند بنابر سلیقه و نوع گروه خونیشان، برای تهیه این خورش از سایر گوشتها مانند گوشت گوساله، شترمرغ یا بوقلمون استفاده نمایند.
توجه داشته باشید که سرخ کردن و پختن زیاد سبزیجات باعث از دست رفتن خواص آنها می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *