خورش ریواس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش ریواس

مواد لازم :
گوشت گوسفند بدون چربی با استخوان ……. ۶۰۰ گرم ( ۹۵۰ کالری )
روغن زیتون ………………………………………. ۶۰ گرم ( ۵۴۰ کالری )
نعناع و جعفری خرد شده ……………………… ۵۰۰ گرم ( ۷۰ کالری )
ریواس ……………………………………………. ۳۰۰ گرم ( ۶۳ کالری )
پیاز خلال شده …………………………………. ۱۰۰ گرم ( ۴۲ کالری )
نمک دریا ………………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
نعناع و جعفری خرد شده را با ۵۰ گرم روغن زیتون سرخ کنید و ماباقی روغن زیتون را (۱۰ گرم) در یک قابلمه بریزید و پیاز خلال شده را با آن تفت دهید تا نیم سرخ شود. سپس گوشت شسته شده را به قطعات دلخواه خرد کرده و بر روی پیاز ریخته، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس نمک دریا و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. هنگامی که گوشت پخته شد، نعناع و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و پانزده دقیقه قبل از کشیدن غذا، ریواس تکه تکه شده را به آن بیافزایید. توجه فرمائید که ریواس بسیار زود له می شود.غلظت و شوری خورش را بر حسب سلیقه تنظیم فرمائید. این خورش خوشمزه برای ۴ الی ۵ نفر کافیست.گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نبوده و ریواس برای هر چهار گروه خون مضر می باشد.
کالری این خورش ……….. ۱۶۶۵
هموطنان عزیز، می توانند بنابر سلیقه و نوع گروه خونیشان، برای تهیه این خورش از سایر گوشتها مانند گوشت گوساله، شترمرغ یا بوقلمون استفاده نمایند.
توجه داشته باشید که سرخ کردن و پختن زیاد سبزیجات باعث از دست رفتن خواص آنها می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *