خورش ریواس و گوشت
مواد لازم
- ریواس………………………… ۵۰۰ گرم
- گوشت خورشتی…………….. ۲۰۰ گرم
- پیاز…………………………… ۲ عدد
- جعفری ………………………..۲۰۰ گرم
- نعنا خشک …………………..۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل…………………… مقدار لازم
طرز تهیه :
ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید ، پس از ۳۰ دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید ، ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.