خوراک کینوا با سبزیجات

خوراک کینوا با سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه خوراک کینوا با سبزیجات

مواد لازم:

• یک فنجان کینوا
• یک فنجان سوپ سبزیجات
• یک فنجان آب
• یک قاشق غذاخوری رزماری تازه
• یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
• یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
• نصف قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان
• یک چهارم فنجان پنیر رنده شده

طرز تهیه:

ابتدا کینوا، سوپ سبزیجات و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید. حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه اجازه دهید تا آب کاملاً جذب کینوا شود تا بافت نرم پیدا کند.
کینوا را با چنگال خوب له کنید و با بقیه سبزیجات مخلوط کنید. خوراک سبزیجات آماده سرو می باشد. نوش جان!

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات برای این دستور:

مواد لازم:

• ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
• ۲ عدد پیاز خرد شده
• یک عدد ساقه کرفس خرد شده
• ۳ عدد هویج بزرگ خرد شده
• رازیانه خرد شده
• ۵/۳ لیتر آب
• ۳ عدد گوجه فرنگی
• ۳ عدد برگ بو
• یک حبه سیر خرد شده
• ۵ دسته جعفری تازه
• ۵ دسته آویشن تازه
• ۲ قاشق چایخوری نمک دریا
طرز تهیه

ابتدا روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز، ساقه کرفس، هویج و رازیانه را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شوند. آب و بقیه موارد را اضافه کرده تا به جوش آید.
سپس روی آن را پوشانده و حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. (زمان پخت سبزیجات کم است چرا که سبزیجات طعم خود را به سرعت از دست می دهند.
اکنون می توانید این سوپ را به مدت ۳ الی ۵ روز در یخچال یا ۲ الی ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *