خوراک میگو با دستور هلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

میگو …………………………… ۵۰۰ گرم

سیر خورد شده ……………….. ۲ حبه
زنجبیل تازه خورد شده ……….. به مقدار کم
تخم گشنیز ……………………..۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون …………………… ۳ قاشق غذا خوری

سٔس سویا …………………….۱.۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کرده و میگو‌ها را نیم ساعت در مواد میخوابانیم. سپس میگوها به علاوه موادی که در آن بودند رو در یک قابلمه داغ ریخته و ۲ تا ۳ دقیقه میپزیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *