خوراک مرغ فرانسوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
قارچ قهوه ای ……………………………………. ۴ پیمانه
گوجه فرنگی ……………………………………. ۴۰۰ گرم
هویج خرد شده …………………………………. ۲ عدد
پیاز خرد شده ………………………………….. ۱ عدد
سیب زمینی قرمز ………………………………. ۱ عدد
لوبیا سبز ………………………………………… نصف پیمانه
زیتون بدون هسته ……………………………….. نصف پیمانه
آب مرغ ……………………………………………. یک پیمانه
تاپیوکا ……………………………………………… دو قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی (پودر جعفری، گشنیز، سیر، رزماری، آویشن، اورگانو و فلفل سیاه)
آویشن خشک …………………………………….. ¾ قاشق چایخوری
فلفل سیاه …………………………………………. ¼ قاشق چایخوری 
ران بدون استخوان و پوست گرفته مرغ …………….. ۸ عدد
نمک ………………………………………………… نصف قاشق چایخوری
سس آلفردو ………………………………………… ۴۰۰ گرم
نان فرانسوی 
طرز تهیه :
۱٫ در یک قابلمه متوسط، قارچ، گوجه فرنگی، هویج، سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، آب مرغ، تاپیوکا، ادویه ایتالیایی، آویشن و فلفل را بریزید. مرغ ها را روی آنها قرار دهید. روی آنها نمک بپاشید.
۲٫ در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۶ تا ۷ ساعت با حرارت کم پخته شوند.

۳٫ در آخر، سس پاستا یا آلفردو را اضافه کنید و با نان فرانسوی سرو کنید.

توجه کنید که گوشت مرغ برای گروه های خونی O و A بلامانع است و B و AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *