مواد لازم :
نیم کیلو ………………………. گوشت اردک
دو قاشق سوپ خوری ………. روغن زیتون
یک قاشق چای خوری ………… نمک
دو قاشق سوپ خوری ……….. سویا سس
دو ساقه ………………………. کرفس
100 گرم ………………………. قارچ
200 گرم ………………………. نخود فرنگی
یک فنجان ……………………… آب مرغ
2 قاشق چای خوری ………….. آرد ذرت
100 گرم ………………………. بادام بو داده
طرز تهیه :
گوشت اردک را برشهای بسیار نازک بزنید. روغن را داغ کرده، گوشت اردک را نمک زده و در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا ترد شود. سس سویا را به آن اضافه کرده وهم بزنید. کرفس و قارچ را شسته و خرد کنید. آنها را به همراه نخود به اردک بیفزایید و یکی دو دقیقه آن را بپزید. آب مرغ را به آن افزوده، 5 دقیقه آن را بجوشانید. آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کرده، آن را نیز به غذا بیفزایید. آن را هم بزنید تا آب غذا غلیظ شود. در آخر بادام را نیز به آن افزوده و سپس سرو کنید.