خواص ماهی ساردین

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی ساردین به دلیل داشتن امگا ۳ و کلسیم سلامت بدن انسان را تضمین می کند.
همیشه مصرف ماهی از سوی متخصصان تغذیه تأکید شده زیرا انواع ماهی به دلیل تأمین نیازهای بدن انسان از نظر کلسیم و ویتامین ها برای سلامتی اهمیت زیادی دارد
به ویژه امگا ۳ موجود در چربی ماهی به تقویت قلب کمک می کند و از نوع چربی های مفید است البته بهتر است ماهی سرخ نشود و به صورت کبابی مصرف شود.
بنابراین گزارش، ماهی ساردین نیز نوعی ماهی کوچک نقره ای است که ۶۰ گرم ساردین ۴۰۰ درصد از نیاز به ویتامین B12 و ۲۰ درصد از کل نیاز کلسیم روزانه و مقداری اسید چرب امگا ۳ را تأمین می کند، اسید چرب امگا ۳ موجود در ساردین باعث سلامت قلب می شود.
تحقیقات نشان داده که مصرف ۲ وعده ماهی در هفته ریسک مرگ ناشی از سکته قلبی را کاهش می دهد همچنین مصرف ماهی در کاهش فشار خون تأثیر مثبتی دارد البته ساردین به صورت کنسرو شده در روغن وجود دارد بنابراین روغن موجود در قوطی را خالی کنید و بعد ساردین را مصرف کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *