021-88343490

خواص فلفل دلمه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص فلفل دلمه ای

پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز، زرد و قرمز وجود دارد.
پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C , بتاکاروتین و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند.

فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.

توجه : مصرف انواع فلفل برای گروه های خونی  A و  AB مضر است.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *