خواص زغال اخته

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص زغال اخته

زغال اخته، گیاهی است که به صورت درخت یا درختچه کنار جریان آب می روید. این گیاه دارای گل های زردرنگ است و میوه نرسیده آن به علت داشتن اسید زیاد بسیار ترش است ولی میوه رسیده آن به رنگ قرمز روشن و شیرین است.
این میوه غنی از آهن، فلاوانوئید ویتامین های B۱،B۲،C ، کلسیم و اسید فولیک است.
•    برای دارندگان تمامی گروه های خونی بسیار سودمند است.
•    زغال اخته باعث تقویت بینایی می شود.
•    از آن جا که مقدار فروکتوز و گلوکز آن کم است، مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی توصیه می شود.
•    تب بر است و از اسهال پیشگیری می کند.
•    زغال اخته خاصیت آنتی بیوتیک دارد.
•    از عفونت مجاری ادراری پیشگیری می کند.
•    مصرف زغال اخته بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
•    کلسترول خون را پایین می آورد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند.
•    باعث خواب راحت و عمیق می شود.
•    آب زغال اخته، تشنگی را رفع می کند.
•    عملکرد سیستریام عصبی را تقویت می کند.
•    از پیشرفت سرطان های ریه، روده بزرگ و خون جلوگیری می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *