خواص روغن گل گاوزبان

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص روغن گل گاوزبان

‎ ‎خاصیت درمانی این روغن به طور چشمگیری ناشی از اسید گامالینولیک موجود در دانه ها و برگ های این گیاه است. این ‏اسید نوعی اسیدچرب امگا ۶ است که بدن آن را به اسیدچرب مفید تبدیل می کند که کاهش دهنده التهاب است. به نقل از سایت ‏هلث نیوز، این روغن طبیعی بیماری های متعددی را برطرف می کند از جمله استرس و تب. در قدیم دمنوش آن برای درمان ‏سرماخوردگی و تب استفاده می شد. این روغن درمان کننده آلرژی ها، اضطراب، افسردگی، آسم، سرطان سینه، سنگ ‏کلیه، ام اس، پوکی استخوان، سندروم قاعدگی و کاهش دهنده وزن است‎.
‎* ‎گردش خون را بهبود می دهد زیرا مانع لخته شدن خون می شود‎.
‎* ‎خطر فشار خون را کاهش می دهد‎.
‎* ‎از بروز سرطان از جمله سرطان پروستات پیش گیری می کند‎.
‎* ‎به کاهش علایم زنانه مانند، علایم قبل از قاعدگی، نازایی زنان، و گرفتگی عضله کمک می کند‎.
‎* ‎توجه داشته باشید مصرف هر نوع داروی گیاهی یا روغن آن باید با مشورت پزشک صورت گیرد‎.‎

روغن گل گاوزبان و گروه خون : مصرف روغن گل گاوزبان برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B مضر، و برای گروه های خونی A و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *