خواص روغن زیتون فرابکر ارگانیک در کاهش فشار خون

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص روغن زیتون فرابکر ارگانیک در کاهش فشار خون

تحقیقات مختلف نشان داده است که رابطه نزدیکی بین رژیم غذایی و فشار خون وجود دارد. برخی از غذاها علاوه بر افزایش وزن بدن، قادر به افزایش فشار خون نیز می باشند.

فشار خون چیست؟

فشار خون بالا در واقع فشار خون شریانی است. هنگامی که میزان فشار خون، بیشتر از mmHg) 90/140) باشد، فرد دارای فشار خون بالا است.
فشار خون بالا یکی از اصلی ترین عوامل بروز بیماری تصلب شرایین (سختی رگ ها) است. علاوه بر فشار خون بالا، سیگار کشیدن، چاقی و دیابت، تصلب شرایین یکی از اصلی ترین بیماری های دنیای پیشرفته است.
علاوه بر دلایل دیگر، سبک زندگی نیز بر روی فشار خون تاثیر می گذارد.
از هر ۴ بزرگسال، یک نفر دارای فشار خون بالا است. فشار خون بالا خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد زیرا به رگ های بدن، به خصوص رگ هایی که وظیفه خونرسانی به قلب، کلیه ها، مغز و چشم ها را دارند، آسیب جدی می رساند.

روغن زیتون و فشار خون

تحقیقات نشان داده است که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تاثیر مثبتی در کاهش فشار خون دارد. این مسئله به دلیل وجود روغن زیتون در رژیم غذایی مدیترانه ای است. آزمایشات نشان داده است که اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی بدون ایجاد هر گونه تغییر دیگری، به طور قابل توجهی، فشار خون را کاهش می دهد. در واقع کاهش فشار خون یکی از خواص اصلی روغن زیتون ارگانیک است. مصرف مداوم روغن زیتون ارگانیک فشار سیستولیک (حداکثر) و دیاستولیک (حداقل) خون را کاهش می دهد.
تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف روغن زیتون فرابکر ارگانیک می تواند میزان داروهای مصرفی در بیماران دارای فشار خون بالا را کاهش دهد. این امر احتمالاً به دلیل کاهش اسید نیتریک در اثر پلی فنول های موجود در روغن زیتون می باشد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *