حلوا با آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

حلوا با آرد جو دوسر

مواد لازم :

. آرد جو دوسر  ……………  نیم کیلو

. روغن زیتون  ……………..  ۱۸۰گرم

. شکر یا شیره  …………..  به اندازه دلخواه

. تخم کتان بو داده  ……… نصف لیوان

آرد جو دوسر ۲۰۰ گرمی

آرد جو دوسر

ابتدا روغن زیتون را در درون تابه ای روی شعله ملایم حرارت می دهیم، سپس آرد جو دو سر را به آن اضافه کرده و آن را بصورت مداوم با قاشق خوب هم می زنیم، آنقدر که پس از حدود ۲۰ دقیقه رنگ آرد به دلخواه کمی تیره تر شود و خوب مخلوط شده باشد. بعد از آن آب شکر یا شیره مربا را به حلوا اضافه می کنیم و خوب آن را مخلوط می کنیم. پنج دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، تخم کتان بو داده را به حلوا اضافه کرده و خوب هم می زنیم. در آخر حلوا بدست آمده را درون سینی یا بشقابی بنابر سلیقه تان چیده و تزیین کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *