حساسیت به تخم مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

پروتئین موجود در تخم‌مرغ می‌تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کرده و منجر به بروز علائم آلرژی شود. در این حالت، عملکرد سیستم گوارشی افراد مبتلا به آلرژی، دچار اختلال می‌شود. 
 واکنش بدن نسبت به این ماده غذایی با ترشح آنتی‌بادی علیه پروتئین موجود در تخم‌مرغ صورت می گیرد. 
سر درد، کهیر، حالت تهوع و درد معده از علائم شایع آلرژی به تخم‌مرغ است. 
 در برخی افراد، واکنش بدن نسبت به پروتئین موجود در تخم‌مرغ با سرفه‌های شدید وعطسه همراه است. 
 این بیماری در کودکان معمولاً با علائمی نظیر آبریزش بینی، خارش و تنگی نفس همراه بوده و در بیماران مبتلا به آسم  ممکن است منجر به تشدید علائم شود. 
 برخی افراد به پروتئین موجود در سفیده تخم‌مرغ و برخی دیگر به زرده آن حساسیت دارند. شناخت نوع حساسیت و تجویز داروی مناسب آن، از نکات مهمی است که در کنترل بیماری مؤثر است. 
درمان بیماری در اکثر موارد با تغییر رژیم غذایی و پرهیز از مصرف تخم‌مرغ امکان‌پذیر است، اما در مواردی که منجر به بروز علائمی نظیر ورم دست، زبان، انقباض عضلانی در مجاری تنفسی یا شوک آنافیلاکسی شود، تجویز دارو ضروری است. 
این گروه از افراد در طبخ مواد غذایی مانند کیک یا انواع کوکو که به تخم‌مرغ نیاز است می‌توانند از جایگزین‌های زیر استفاده کنند: 
یک قاشق غذاخوری بیکینگ ‌پودر، یک قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری سرکه، یک قاشق موز یا زرد آلوی له‌شده، یک قاشق غذاخوری آب به همراه یک و نیم قاشق غذاخوری روغن هسته انگور و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *