جو دو سر بدون شیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر بدون شیر :
مواد لازم :
  • (تعداد ۴ نفر) (زمان ۱۳ دقیقه)
  • ۱ فنجان جو دوسر
  • ۳ و ۱/۴ فنجان آب
  • ۲ عدد موز متوسط (اگر طرفدار موز نیستید ۱ عدد استفاده کنید)

دستورالعمل :

موزها را بسیار خوب له کنید تا اندازه ای که مانند پوره شود. سپس آب را در قابلمه بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید. (شعله خاموش) موزهای له شده را در آب قرار دهید صبر کنید تا خوب آمیخته شود. جو دوسر را به آب اضافه کنید و بعد شعله را روی درجه حرارت متوسط روشن کنید زمانی که جو دو سر آهسته شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و تا درجه ای که دوست دارید بگذارید پخته شود. در این هنگام چندین بار مخلوط را هم بزنید (حدودا تا ۱۰ دقیقه). در ظرف های جداگانه بریزید و روی آن را با آجیل یا میوه مورد نظر تزئین کنید. نوش جان !

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *