جو دو سر با میوه و گردو

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با میوه و گردو

مواد لازم :

  • آب………………………………………… ۱ و ½ لیوان
  • جو دوسر مخصوص صبحانه…………….. ¾ فنجان
  • دارچین…………………………………… ¼  قاشق چای خوری
  • کشمش…………………………………. ¼ فنجان
  • موز……………………………………….. ۱ عدد کوچک
  • گردو خرد شده………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل……………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا…………………………………….. ¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا درون ظرفی آب را بگذارید تا بجوشد. سپس جو دوسر، دارچین و نمک دریا را اضافه نمایید. پس از ۵ دقیقه، از روی شعله بردارید. عسل، گردو، کشمش و موز را به مواد اضافه نموده و میل نمایید.

توجه داشته باشید که موز برای دارندگان گروه خونی A مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی می توانند از میوه های مناسب گروه خون خود مانند سیب، انجیر تازه و گلابی استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *