جو دو سر با عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با عسل 

مواد لازم :

  • جو دوسر مخصوص صبحانه……………….. ۲ فنجان
  • روغن زیتون…………………………………… ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل یا شیره افرا…………………………… ۴ قاشق غذاخوری
  • آجیل مناسب گروه خون…………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه فرم گرفته………………………………. ¼ فنجان
  • آب……………………………………………… ۴ فنجان
  • نمک دریا……………………………………………. ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

درون ظرفی آب را بریزید و بگذارید جوش بیاید. شعله جو دوسر و نمک دریا را به آب اضافه کنید. بگذارید به مدت ۸ دقیقه جوش بیایند. پس از ۸ دقیقه از روی شعله بر دارید و مواد را درون ظرفی ریخته و خامه را به آن اضافه نمایید. پس از این که خوب مخلوط شدند، روغن زیتون، عسل و آجیل را به مواد اضافه نموده و میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *