جلوگیری از سوزش چشم هنگام خرد کردن پیاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

جلوگیری از سوزش چشم هنگام خرد کردن پیاز

تا صحبت از خرد کردن پیاز می شود به یاد اشک ریختن و سوزش چشم می‌افتیم. حالا می خواهیم این مشکل قدیمی را حل کنیم.
دیگر نگران سوزش و اشک چشم در حین پوست کندن و خرد کردن پیاز نباشید. اگر این کار را در نزدیکی یک آتش روشن انجام دهید، گازهای سولفور آزاد شده از پیاز که در هوا منتشر شده‌اند، خنثی می‌گردند و دیگر چشم شما را نمی‌سوزاند. شعله اجاق گاز از همه بهتر این کار را برای شما انجام می‌دهد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *