توصیه های تغذیه ای برای فرار از موهای چرب!!

مطلب را به اشتراک بگذارید

توصیه های تغذیه ای برای فرار از موهای چرب!!

 موهای چرب یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای درمان آن به دنبال راه های دارویی باشید، اما بدانید که سخت در اشتباه هستید و با روش های تغذیه ای می توانید موهای چرب تان را درمان کنید.
با خوردن این مواد غذایی دیگر موهای چربی نخواهید داشت
 موهای چرب یا روغنی یکی از مشکلات شایع است . رژیم غذایی نادرست  می تواند باعث پر کاری غدد چربی شود و در نتیجه به چرب شدن مو ها منجر شود. این پرکاری ممکن است ارثی باشد یا در پی عوامل محیطی، رژیم غذایی نادرست و تعادل نداشتن هورمونی ایجاد شود. اگر چه محصولات زیادی برای مقابله با این مشکل وجود دارد اما موقتی است؛  بنابراین بهتر است با اصلاح تغذیه و رژیم غذایی این مشکل را برطرف کرد.در این مطلب به برخی از مواد غذایی مفید در این زمینه اشاره شده است.
جو دوسر بخورید تا موهای چربی نداشته باشید

با افزودن آن به رژیم غذایی، چربی مو کاهش می یابد. ویتامین B موجود در آن  با کاهش دادن فعالیت غدد چربی باشوره سر مقابله می کند. غذاهای غنی از ویتامین A و E ، با تولید چربی در  بدن و پوست سر مقابله می کند. تولید غدد چربی را می توان با مصرف غذاهای غنی  از ویتامین A و E شامل مرغ، ماهی، گوشت، میوه ها و سبزیجات تنظیم کرد.

نکته : گوشت ها،سبزی ها ، میوه ها را بر اساس گروه خون خود انتخاب کنید.

مواد غذایی غنی از روی
 این نوع مواد غذایی تولید چربی در مو و پوست را کنترل می کند و باعث بهبود بافت و همچنین بهبود سلامت کلی مو می شود. تغذیه سالم زندگی سالم – عالی روی ماهی، آجیل، غلات کامل مانند (صبحانه ،سبوس جو دوسر ، بلغور جو دوسر) و سبزی است. محدود کردن مصرف چربی
دو نوع چربی وجود دارد نوع خوب و بد. چربی بد برای مو و پوست مضر است. بنابراین، مصرف چربی های حیوانی را کاهش دهید و از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید که پوست و مو شادابی داشته باشید
رژیم کم شیرینی را  دنبال کنید
 مصرف زیاد شکر نه تنها برای سلامتی بلکه برای مو و پوست  نیز مضر است. غذاهای غنی از قند سطوح گلوکز در بدن  را افزایش می دهد که آن هم به نوبه خود تولید چربی  را افزایش می دهد و به چرب شدن پوست و مو منجر می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *