توصیه های تغذیه ای برای سلامت کبد

مطلب را به اشتراک بگذارید

جهت محافظت از کبد خود و برای داشتن کبدی سالم همواره موارد زیر را به خاطر داشته باشید.
* از نیکوتین، الکل، کافئین، گوشت قرمز، قند ساده و غذاهای سرخ شده کمتر استفاده کنید.
* از منابع غذایی پتاسیم بیشتر استفاده کنید مثل موز،کشمش،آلو،بادام و انواع سبزیجات.
* آب زیاد بنوشید.سعی کنید هر ساعت مقداری آب بخورید.
* سبزیجات خام بیشتر مصرف کنید.
* آب هویج و آب چغندر بیشتر مصرف کنید.
* روغن مایع مصرف کنید و از کره،مارگارین،روغن جامد و دنبه اجتناب کنید.
* ویتامین K برای جلوگیری از سیروز کبدی مفید است.
* از مصرف زیاد ویتامین A پرهیز کنید،بدین منظورنباید روغن کبد ماهی زیاد مصرف کنید.هرکس که بیشتر از ۵۰,۰۰۰ IU ویتامین A، به مدت یکسال مصرف کرده باید این دریافت را کاهش دهد و بهتر است که از منابع حاوی پیش ساز ویتامین A یعنی بتا کاروتن، مانند هویج، زرد/الو،طالبی و … استفاده کند.
* هرگز مرغ، ماهی یا گوشت خام یا نیم پز نخورید زیرا خطر شدید عفونت با باکتریها، پارازیتها و …را به همراه دارد.
* لیمو یکی از بهترین دوستان کبد است. بیشتر لیمو بخورید.
* لسیتین از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند.
* از ملین های قوی استفاده نکنید.اما همیشه هم از بروز یبوست جلوگیری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *