تمیزی دندانها با هویج و سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

تمیزی دندانها با هویج و سیب

در صورت عدم دسترسی به مسواک از  جویدنی مثل هویج و سیب بلافاصله پس از مصرف مواد پوسیدگی زا استفاده شود تا سطح دندان تا حدی تمیز شده و با تحریک ترشح بزاق به شست‌وشوی نسبی دندان‌ها کمک شود.
پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه از شایع‌ترین بیماری‌های میکروبی است که فرد را گرفتار می‌کند؛ البته می‌توان با رعایت بهداشت روزانه دهان و تغذیه مناسب از آن جلوگیری کرد چرا که بیماری‌های دهان و دندان کاملاً قابل پیشگیری هستند.
مسواک باید تمام قسمت‌های دهان و تمام سطوح دندان‌ها- قسمت بیرونی، داخلی و سطح جونده دندان- را کاملاً تمیز کند و به صورت لرزشی از ناحیه‌ای که لثه به دندان می‌رسد تا سطح جونده دندان را به طور کامل پوشش داده و تمیز کند.
هر ناحیه دندان حداقل باید ۷ تا ۸ بار تمیز شود و هر وعده مسواک حداقل دو دقیقه طول بکشد و در طول روز دست کم دو بار مسواک زده شود.
در صورت استفاده از مواد غذایی چسبناک مثل کاکائو، کلوچه و شکلات باید بلافاصله مسواک زده شود و در صورت عدم دسترسی به مسواک از مواد غذایی فیبر‌دار جویدنی مثل هویج و سیب بلافاصله پس از مصرف مواد پوسیدگی زا استفاده شود تا سطح دندان تا حدی تمیز شود و با تحریک ترشح بزاق به شست‌وشوی نسبی دندان‌ها کمک شود.
والدینی که برای کودکانشان مسواک می‌زنند در صورت سن کم کودک می‌توانند فقط از حرکات چرخشی برای تمیز کردن سطوح مختلف دندان استفاده کنند و در صورتی که کودک قادر به تف کردن کامل خمیر دندان نیست از خمیر‌دندان‌های فاقد فلوراید یا مسواک همراه آب استفاده کند چرا که قورت دادن خمیر‌دندان باعث عوارض شدید در اندام‌های حیاتی مثل قلب، کلیه و استخوان‌ها می‌شود.
والدین می‌توانند از نخ دندان دسته‌دار برای کودکان استفاده کنند تا این کار برایشان راحت‌تر بوده و از طرف دیگر برای کودک نیز خوشایند‌تر باشد.
استفاده از نخ دندان حداقل یک بار در روز ضروری است.
استفاده از دهانشویه در کودکان توصیه نمی‌شود مگر در موارد خاصی که دندانپزشک تجویز کند؛ البته بزرگسالان می‌توانند از دهان‌شویه استفاده کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *