ترشی پیاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی پیاز

مواد لازم :
 پیاز ریز پوست کنده………………………. دو کیلوگرم
نعناع………………………………………… یک کیلوگرم
سیر………………………………………….. ۵۰۰ گرم
سرکه سفید و نمک دریا………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه :
نعناع را به دقت تمیز کرده، شسته و خشک می‌کنیم. بعد سیر را پوست کنده و با نعنا چرخ می‌کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کرده و یکی دو ردیف پیاز، مقداری مخلوط نعناع، سیر و کمی نمک دریا می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم در پایان روی مواد را سرکه می‌ریزیم به طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه پر شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *