ترشی لوبیا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی لوبیا سبز

مواد اولیه ‏‎ :‎

لوبیا سبز خرد شده‎……………………………….‎‏ یک کیلوگرم‎

گوجه‌ فرنگی رنده‌شده‎…………………………….‎‏ یک کیلوگرم‎

سرکه قرمز، سیر خردشده و فلفل سبز و قرمز‎……….‎‏ به میزان لازم‎

نمک دریا و فلفل‎……………………………………‎‏ به میزان لازم‎

رب گوجه‌ فرنگی‎………………………………..‎‏ یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ‏‎:‎

ابتدا لوبیا سبزها را به همراه گوجه‌ فرنگی روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب گوجه‌ فرنگی کاملا جذب لوبیاها شود و ‏لوبیاها هم بپزد. از روی حرارت برداشته و رب گوجه، فلفل‌ خردشده، سیر، نمک دریا و فلفل را اضافه می‌کنیم پس از سردشدن ‏در شیشه ریخته برروی آن سرکه می‌ریزیم، در آن را محکم بسته در جای خشک و خنک به مدت یک هفته نگه می‌داریم‎.

نکته ‏‎:‎

وقتی در ترشی باز شد باید در یخچال نگه‌داری شود‎.

این ترشی تند است پس هر چه فلفل و سیر آن به نسبت بیشتر باشد مسلما ترشی خوشمزه‌‌تری خواهیم داشت‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف لوبیا سبز برای دارندگان گروه خون AB بلامانع، و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *