021-88343490

ترشی لبو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی لبو

مواد لازم :
چغندر…………………………… نیم کیلو
نمک دریا…………………………….. به اندازه لازم
سرکه…………………………….. به اندازه لازم
ظرف شیشه ای تمیز
طرز تهیه :
چغندر هایی را انتخاب کنید که کوچک یا متوسط باشد. چغندرهایی که لکه دارند یا ضربه دیده اند مناسب نیستند. چغندرهای خوب ریشه های نرم و پر رنگ دارند.
چغندر ها را خوب بشویید و با مقداری آب بپذید. بگذارید سرد شود و آب آن را بگیرید. سپس پوست آنها را با دقت بگیرید. سپس آن ها را در ظرف تمیزی بریزید و روی آن نمک دریا بپاشید سپس تا جایی که شیشه پر شود، سرکه بریزید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *