ترشی خیار چنبر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی خیار چنبر

مواد اولیه ‏‎ :‎

فلفل دلمه‌ای…………………………. ۵۰۰ گرم‎

خیار چنبر………………………….. یک کیلوگرم‎

سبزی معطر………………………… سه قاشق غذاخوری‎

سیر…………………………………. پنج بوته‎

نمک دریا و فلفل…………………………. از هر کدام یک قاشق غذاخوری‎

سرکه……………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه‎: ‎

خیار چنبرها را پس از شستن به شکل دلخواه خرد کرده و به مدت یک روز داخل پارچه‌ای خشک می‌ریزیم. (این کار به ‏دلیل کپک نزدن ترشی است) ابتدا در ظرف دردار خیارها را ریخته سپس فلفل‌های دلمه‌ای خرد شده همراه با سبزی‌های ‏معطر، فلفل، سیر و نمک دریا داخل ظرف روی خیارها می‌ریزیم. سرکه را هم اضافه می‌کنیم تا روی خیارها را بگیرد، این ‏ترشی بعد از ۱۵ روز آماده است‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *