ترشی بامیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی بامیه

مواد لازم ‏‎ :‎
بامیه……………………………………. یک کیلو‎
موسیر تازه……………………………..۳ عدد‎
سیر……………………………………..۳ تا ۴ حبه‎
جعفری و ترخون تازه…………………۵۰ گرم‎
نعنا خشک……………………………..۱ تا ۲ قاشق غذاخوری‎
سرکه سفید……………………………..به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید (خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی ‏حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود‎.‎
بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز ‏و خشک بریزید. داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه ‏می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. ۲۰ روز بعد ترشی قابل ‏مصرف است‎.‎
نکات ‏‎:‎
‎* ‎اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید ‏تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید‎.‎
‎* ‎حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید‎.‎
‎* ‎بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده ‏و نمک دریا کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).‏
‎* ‎می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید‎.‎

‎* ‎اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف بامیه برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای دارندگان گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *