ترتیلای میگوی کبابی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان ترتیلای بزرگ …………………………….. ‏۴ عدد
آناناس خرد شده …………………………….‏ ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد شده ……………‏ ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد شده ……………‏ ۱ عدد
پیاز قرمز ریز خرد شده ………………………‏ ۱ عدد کوچک
گشنیز ساتوری شده ……………………….‏ ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساتوری شده ……………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز سرانو خرد شده ………………..‏ ۱ عدد
روغن زیتون …………………………………‏ ½ پیمانه
آبلیمو ترش تازه …………………………….‏ ۴ قاشق غذاخوری
میگوی پاک شده ………………………….‏ ۲۰ عدد
‏ سالسا گوجه فرنگی‎ ‎‏…………………… به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎داخل یک کاسه بزرگ، آناناس، فلفل‌ها، پیاز، گشنیز، جعفری، چیلی و نیمی از روغن زیتون را به همراه نیمی از آب لیمو ترش تازه ‏می‌ریزیم و ‏مخلوط آنها را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. روی ظرف را پوشانده و به مدت ۵۰ دقیقه کنار ‏می‌گذاریم‎.‎

‎کباب پز یا باریکیو را روشن می‌کنیم. داخل یک کاسه متوسط، باقی‌مانده روغن زیتون و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و ‏میگو‌ها را به ‏آنها اضافه می‌کنیم‎ .‎آنها را مخلوط می‌کنیم تا میگوها به مواد آغشته شوند. هر طرف میگوها را به ‏مدت یک تا دو دقیقه روی ‏کباب‌پز گریل می‌کنیم. سپس ترتیلا‌ها را از هر طرف به مدت ۳۰ ثانیه روی گریل داغ ‏می‌گذاریم تا کمی تست شوند. روی هر ‏ترتیلا ۵ عدد میگو گذاشته و روی آن‎ ‎سالسا گوجه فرنگی می‌ریزیم و سرو ‏می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *