تخم مرغ آبپز و گلکلم با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

تخم مرغ آبپز و گلکلم با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا ………………….. ۱ فنجان

سینه مرغ …………………….. ۱و نیم فنجان

گل کلم …………………………… ۲ فنجان

پنیر پارمزان ………………. یک دوم فنجان

تخم مرغ ……………………… ۱ عدد

نمک دریا و فلفل ………………… به مقدار لازم

جعفری …………………………. جهت تزیین

طرز تهیه :

کینوا و سینه مرغ و گلکلم را جداگانه داخل آبجوش روی حرارت کم بپزید. سپس کینوا و گلکلم خرد شده و سینه مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک دریا و فلفل را به میزان لازم به این مخلوط اضافه کنید و به شکل توپ در بیاورید و داخل ماهیتابه هر سمت را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ کنید. در آخر ابتدا مخلوط کینوا سپس روی آن تخم مرغ آبپز و پنیر چدار رنده شده را می پاشید و جعفری را جهت تزیین روی می ریزید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *