تاثیر خواب بر لاغری

تاثیر خواب بر لاغری

مطلب را به اشتراک بگذارید

یکی از راه های لاغری و کاهش وزن، خوابیدن زیاد است. بله، خواب زیاد! تعجب کردید؟ به مطالعه مطلب ادامه دهید تا در مورد این روش بسیار آسان و فوق العاده بیشتر بدانید.
خوابیدن زیاد یکی از بی دردسر ترین راه های کاهش وزن است. مطالعات اخیر نشان داده است که خواب ناکافی موجب افزایش وزن می شود. در یک مطالعه ۱۶ ساله بر روی ۷۰ هزار نفر معلوم گشت که ۳۳ درصد از زنانی که هر شب کمتر از ۵ ساعت می خوابند، ۱۵ کیلوگرم بیشتر چاق می شوند. در حالی که زنانی که هر شب ۷ ساعت می خوابند، کمتر چاق می شوند.
تحقیقات انجام شده فقدان خواب کافی را با مشکلات وزن مرتبط دانسته اند. این امر ممکن است ناشی از ایجاد تغییرات در سطح هورمون هایی مانند کورتیزول و انسولین باشد. مسئولیت اصلی کورتیزول تنظیم متابولیسم قند، پروتئین، چربی، مواد معدنی و آب است. در هنگام مواجهه شدن با استرس جسمانی و روحی، کورتیزول از طریق افزایش سطح این موارد، واکنش نشان می دهد. کمبود خواب همچنین باعث تولید کورتیزول می شود. انسولین مسئول قند خون و ذخیره چربی است. کمبود خواب منجر به افزایش سطح انسولین و به چالش کشیده شدن کاهش وزن می گردد. بنابراین اگر مایل به کاهش وزن هستید، حتماً هر شب به اندازه کافی بخوابید.
البته داشتن خواب راحت بسیار سخت است. برنامه های پر هرج و مرج، استرس مربوط به کار و نوسانات هورمونی همگی موجب خواب بد می شوند.

در اینجا به چند نکته برای داشتن خوابی راحت و آسوده اشاره می کنیم.

– یک ساعت قبل از خواب، لیستی از تمام کارهایی که باید انجام دهید، تهیه کنید، تا دیگر موقع خواب به آنها فکر نکنید.
– قبل از خواب، چای بابونه ارگانیک تسکین دهنده میل کنید.
– هنگام خواب، یک کتاب خوب و تسکین دهنده بخوانید.
– قبل از خواب، با آب گرم حمام کنید.
– به یاد داشته باشید که آخر هفته ها صبح ها بیشتر بخوابید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *