تأثیر ماهی بر داروهای افسردگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بررسی‌ های پیشین حاکی از آن بود بیش از ۴۲ درصد از تمام افراد مبتلا به افسردگی که تحت درمان دارویی قرار می‌گیرند به داروهای افسردگی واکنش مثبت نشان نمی‌دهند هرچند دلیل آن تاکنون مشخص نشده بود. اکنون متخصصان دریافته‌اند رژیم غذایی می‌تواند بر چگونگی واکنش بیمار به داروهایش تاثیر بگذارد و مصرف ماهی در این میان مفید است. در آخرین مطالعات آشکار شد افزایش میزان مصرف ماهی‌های چرب به بالا بردن میزان واکنش دارویی در بیمارانی که به طور معمول داروهای افسردگی در آنان موثر نیست، منجر می شود.
«روئل موکینگ» متخصص ارشد این مطالعه و همکارانش به بررسی دقیق متابولیسم اسیدهای چرب و تنظیم هورمون‌های استرس که اغلب در مبتلایان به افسردگی مزمن نامتعادل است، پرداختند. موکینگ گفت: در بررسی بیماران مبتلا به افسردگی متابولیسم تغییریافته اسیدهای چرب مشاهده شد که این وضعیت به شیوه‌های مختلف از طریق هورمون‌های استرس تنظیم می‌شود.
این پزشکان دریافتند افرادی که در هفته حداقل یک بار ماهی چرب مصرف می‌کنند ۷۵ درصد بیشتر احتمال دارد به مصرف این داروها واکنش مثبت نشان دهند و خوردن ماهی در بهبود حال آنها مؤثر است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *