بیسکویت (کوکی) با تخم کتان بو داده

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکویت (کوکی) با تخم کتان بو داده:
 
مواد لازم: (تعداد ۲ عدد)
۱ و ۱/۳ فنجان کره یا روغن زیتون
۱ و ½ فنجان شکر قهوه ای
۱ و ¼ فنجان شکر دانه ریز
۲ و ۱/۳ فنجان تخم کتان بو داده
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ و ½ قاشق چای خوری وانیل
۳ و ½ فنجان آرد جو دوسر
۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
دستورالعمل:
در ظرفی کره، شکرها و تخم کتان بو داده را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و وانیل را با هم مخلوط کنید سپس با مخلوط تخم کتان مخلوط کنید. آرد جو دوسر و بیکینگ پودر را با هم الک کنید. جو دوسر پرک و تمامی مواد دیگر را با آرد و بیکینگ پودر الک شده مخلوط کنید. سپس از خمیر حاصله بیسکویت های گردی درست کنید و در فریزر قرار دهید.
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید. بیسکویت ها را روی برگ روغنی با فاصله بچینید و به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بگذارید پخته شود. سپس بگذارید خنک شوند. نوش جان.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *