بیسکویت تخم کتان و سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکویت تخم کتان و سیب:
 
مواد لازم: (تعداد ۸ عدد)
۱/۳ فنجان تخم کتان بو داده
۱/۳ فنجان فندق خُرد شده
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ عدد سیب قرمز رنده شده
۵ قاشق غذا خوری از شربت به انتخاب شما
½ قاشق غذا خوری حلوا ارده
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
دستورالعمل:
فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. صفحه فر را به روغن زیتون آغشته کنید. جو دوسر پرک، تخم کتان بو داده، دارچین و فندق خُرد شده را در مخلوط کن بریزید. سپس سیب رنده شده، شربت، عصاره وانیل و حلوا ارده را به مخلوط خشک اضافه کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله قرار دهید سپس به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید. اگر مایع بیش از حد آبکی بود کمی جو دو سر پرک اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن خمیر را با استفاده از قاشقی سرد از داخل مخلوط کن خارج کنید و با استفاده از دست گلوله های کوچکی را آماده کنید سپس گلوله ها را پهن کنید تا به شکل بیسکویت گرد در آید و روی سطح از پیش آماده شده (با روغن زیتون) بچینید. به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته شود. بعد از پختن از فر خارج کنید و روی صفحه میله ای بچینید تا سرد شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *