بیسکویت با تخم کتان بو داده

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکویت با تخم کتان بو داده:
 
مواد لازم: (تعداد ۵۰ قطعه)
½ فنجان عسل مایع
½ فنجان آب
۴ عدد سفیده تخم مرغ
۲ فنجان آرد
۲/۳ فنجان شکر قهوه ای دانه ریز
۱ و ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱ و ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
¼ قاشق چای خوری نمک دریا
۲ قاشق غذا خوری دارچین
۱ و ½ فنجان بادام
۲/۳ فنجان زغال اخته خشک
دستورالعمل:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. در ظرفی عسل، آب و سفیده تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد جو دوسر، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک دریا و دارچین را الک کنید. سپس بادام ها، تخم کتان بو داده و ذغال اخته های خشک را به آن اضافه کنید. مواد اولیه تر را با خشک مخلوط کنید. تا زمانی که خوب مخلوط شود هم بزنید. ظرف فر را با برگ روغنی بپوشانید و مخلوط را در آن بریزید و در فر قرار دهید. درجه حرارات را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود. سپس قرص نان را با قطعه های ½ اینچی بریده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر نیز در فر قرار دهید تا تُرد شود. بگذارید تا در فر خاموش بماند تا زمانی که سرد شود (چندین ساعت). در یخچال و درون ظرفی کیپ نگهداری شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *