بزلیه لی پیلاو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

روغن زیتون ……………………………. ۲ قاشق غذاخوری
کره …………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ……………………………………. یک عدد
برنج …………………………………… ۳۲۰ گرم
آب مرغ ………………………………. ۳ پیمانه
نخود فرنگی …………………………. ۲۰۰ گرم
شوید ساطوری ………………………۷ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری ………………………. ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل …………………………. به میزان لازم

 طرز تهیه :

کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. برنج را اضافه کرده و یک دقیقه بچرخانید. هنگامی که کاملا به کره آغشته شد، آب مرغ را اضافه کنید.

به ازای هر پیمانه برنج نصف قاشق چای خوری نمک به غذا اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کمی در آب مرغ نرم شود.

سبزی های ساطوری و نخود فرنگی را به برنج اضافه کرده و با احتیاط مخلوط کنید تا برنج خرد نشود. شعله را کم کرده و هنگامی که آب مرغ تبخیر و جذب غذا شد، درقابلمه را ببندید و روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را دم کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *