برشتوک نخودچی

مطلب را به اشتراک بگذارید

برشتوک نخودچی


مواد لازم :‏
آرد نخودچی………………………….. ۲۵۰ گرم‎
روغن جامد…………………………… ۱۲۵ گرم‎
پودر قند………………………………. ۱۲۵ گرم‎
هل و دارچین…………………………. نصف قاشق چایخوری‎
پودر کاکائو………………………….. ۱ قاشق مرباخوری‎
شکلات تخته ای……………………… ۵۰ گرم‎
پودر پسته برای تزیین‎
آرد سفید………………………………. ۵۰ گرم
‎ ‎
طرز تهیه :‏
آرد نخودچی  و آرد سفید را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن ‏قهوه ای روشن شود‎. ‎
مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیافزایید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. (در صورت ‏استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید).‏
مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده ‏اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید‎.‎
قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بسته به سرمادهی یخچال بیشتر بگذارید و بعد برشتوک را به صورت لوز ‏برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد‎.‎

برشتوک را که قبلا برش زده اید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف دارچین برای دارندگان گروه خونی B مضر و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *