با جدیدترین روش کاهش وزن لاغر شوید

با جدیدترین روش کاهش وزن لاغر شوید

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیشتر ما قصد کاهش وزن داریم اما نمی توانیم از برنامه غذایی مناسب پیروی کنیم. آیا بهتر نیست به جای گرفتن رژیم های سخت با اتخاذ روش های سالم وزن مناسب داشته باشیم؟ اگر با ما هم نظر هستید

این مطلب رامطالعه کنید:

• کالری مصرفی روزانه خود را به نصف کاهش دهید.

• از خوردن هله هوله برای رفع گرسنگی بپرهیزید.

• روز خود را با نوشیدن یک لیوان آب داغ و چند قطره لیمو ترش شروع کنید.

• قبل از هر وعده غذایی آب مصرف کنید تا با پر کردن مقداری از فضای معده، میزان مصرف غذا کاهش پیدا کند. 

__________________________

• برای کاهش سریع وزن، سعی کنید روزانه ورزش کنید.

• از مصرف نوشیدنی های گاز دار حتی رژیمی بپرهیزید.

• به علت بالا بودن کالری، غذاهای چرب را حذف کنید.

• میوه و سبزیجات را جایگزین غذاهای سرخ کردنی کنید.

• هر ۲ روز، خود را وزن کنید تا در صورت بالا رفتن وزن اقدامات لازم را انجام دهید. 

 __________________________

• به جای آب میوه، از میوه که دارای فیبر و ماده مغذی بیشتر است استفاده کنید.

• هرچه بشقاب غذا بزرگ تر باشد، مقدار بیشتری غذا در آن می کشید؛ بنابراین از بشقاب های کوچک تر استفاده کنید.

• پس از ورزش غذا بخورید. اگر صبح ها ورزش می کنید، پس از ورزش صبحانه میل کنید.

• برای کاهش وزن، روغن جامد را از برنامه غذایی تان حذف کنید. اما می توانید ماست را که سرشار از پروتئین است جایگزین کنید.

• هیچ وقت از خوردن وعده غذایی صرف نظر نکنید زیرا به گرسنگی و در نهایت پرخوری منجر خواهد شد.

__________________________

• داشتن خواب شب خوب به سوخت و ساز بدن کمک می کند. سوخت و ساز خوب نیز در کم کردن وزن موثر است.

• طی روز به جای ۳ وعده کامل و حجیم وعده های کوچک میل کنید. البته غذایی که هر بار مصرف می کنید باید کم کالری باشد.

• سوپ سبزیجات تازه را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. از این طریق می توان کالری مصرفی و وزن را پایین آورد.

• مصرف پروتئین ها باعث ایجاد عضله می شود و هنگام ورزش چربی به عضله تبدیل می شود؛ بنابراین میزان غذاهای حاوی پروتئین را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

• مصرف فیبر را بالا ببرید و مصرف کربوهیدرات ها را پایین بیاورید. فیبر روند هضم را افزایش می دهد و سموم را از بدن دفع می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *