با این کار باکتری های مفید دهان و دندانتان را از بین می برید

مطلب را به اشتراک بگذارید

آسیب به باکتری های دهان و دندان با سیگار کشیدن
سیگار تاثیرات نامطلوب زیادی روی سلامت دهان و دندان میگذارد و موجب تغییرات باکتریایی زیادی در آن می شود. اگر نگران سلامتی و بهداشت دهان و دندانتان هستید، توصیه می کنیم، سیگار کشیدن را ترک کنید. تحقیقی جدید نشان داده، سیگار کشیدن می تواند به شدت تعادل انواع باکتری ها در دهان را تغییر دهد. چنین حالتی می تواند خطر بیماری های دهان، ریه و سیستم گوارشی را افزایش دهد. این تحقیق همچنین نشان داده، با ترک سیگار مقدار مناسب باکتری در دهان مجددا به حالت قبل باز خواهد گشت.
محققان حدود ۶۰۰ نوع باکتری در دهان را بررسی کردند. این بررسی روی بیش از ۱۲۰۰ نفر انجام شد. تمام این افراد ۵۰ سال یا بیشتر داشتند. گروهی که شامل افراد سیگاری می شد، و افرادی که هرگز سیگار نکشیده بودند. افراد سیگاری رشد قابل توجهی در بیش از ۱۵۰ نوع باکتری داشتند، در حالی که ۷۰ نوع دیگر از باکتری ها رشدشان کاهش داشت. برای مثال باکتری گونه پروتئوباکتریا در دهان سیگاری ها کمتر از ۵ درصد کل باکتری ها را تشکیل می داد، در حالی که این رقم برای غیر سیگاری ها ۱۲ درصد بود. پروتئوباکتریا به شکستن مواد شیمیایی سمی که توسط سیگار تولید می شود، کمک می کند.در مقایسه با غیر سیگاری ها، کسانی که سیگار می کشیدند، ۱۰ درصد بیشتر از باکتری گونه استرپتوکوک داشتند، این باکتری پوسیدگی دندان را افزایش می دهد. 
خوشبختانه باکتری های دهان پس از ترک سیگار به حالت اول خود باز می گردند، البته مشخص نیست که چقدر طول می کشد. تمام کسانی که قبلا سیگار می کشیدند و حالا ۱۰ سال است کنار گذاشته اند، مانند غیر سیگاری ها در دهان خود تعادل انواع باکتری ها را دارند. سیگار کشیدن تاثیر عمیقی بر میکروبیوم دهان دارد. با این حال آزمایشات دیگری نیز لازم است تا ثابت کند که این تغییرات چگونه می توانند سیستم دفاعی بدن را در برابر مواد شیمیایی سرطان زا در سیگار و تنباکو ضعیف کنند، و یا باعث دیگر بیماری های دهانی و ریوی شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *