املت پرک چاودار، املت لاغری

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت پرک چاودار، املت لاغری:

مواد مورد نیاز:

  • نصف فنجان آب
  • یک سوم فنجان پرک چاودار
  • ۲ الی ۳ قاشق چایخوری دارچین یا ادویه با طعم پای سیب
  • یک عدد تخم مرغ زده شده
  • برای چاشنی بیشتر می توانید از تکه های انواع میوه استفاده کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون یک قابلمه دردار بریزید سپس پرک چاودار و دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب بجوشد سپس شعله را خاموش کنید و درب آن را بگذارید. ۵ الی ۱۰ دقیقه منتظر بمانید. هنگامی که آب به خوبی جذب پرک چاودار شد، تخم مرغ را به آن اضافه و هم بزنید. روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزید. می توانید آن را داخل فر ۳۵۰ درجه قرار دهید تا به خوبی پخته و رنگ قهوه ای ملایم به خود بگیرد. پس از ۵ دقیقه از فر خارج و در صورت تمایل میوه ها را به آن اضافه کنید و لذت ببرید!

  • این دستور غذایی حاوی: ۳۷۰ کالری، ۲۴ گرم پروتئین و ۴۳ گرم کربوهیدرات می باشد و یک گزینه مناسب ضد چاقی برای صبحانه به شمار می رود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *